Woordzoeker maken voor een verjaardag

Maak een woordzoeker voor een verjaardagsfeestje. Bijvoorbeeld als leuke binnenkomer om in het antwoord te verbergen wat er nog meer op de planning staat. Of om de jarige job te feliciteren. Leuk voor kinderen, maar natuurlijk ook voor volwassenen.

Voor kinderen uit groep 3/4 kan een klein eenvoudige puzzel gemaakt worden, waarbij je ervoor kan kiezen om de woorden niet achterstevoren en enkel horizontaal en verticaal te plaatsen. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om op te lossen. Daarnaast kan er in de opmaak stap gekozen worden om kleine letters te gebruiken. Dit sluit beter aan bij het schrift zoals het op school geleerd wordt.

Woordzoeker maken voor een verjaardag


Woordzoeker Woordzoeker maken voor een verjaardag met design

Verjaardag woordzoeker met design

Ga een stap verder en til jouw verjaardag woordzoeker naar een hoger niveau door er een design aan toe te voegen. Hiermee kun je er een uniek en persoonlijk cadeau van maken.


De woordzoekers zijn eenvoudig te printen en online op te lossen

PRINTEN

Print de woordzoeker om hem met pen en papier op te lossen

Deze puzzel printen

ONLINE OPLOSSEN

Speel en deel de woordzoeker online met je vrienden

Deze puzzel online oplossen


Puzzeltijd

Natuurlijk kun je ook een woordzoeker maken die niet over verjaardag gaat. Je kiest namelijk je eigen woorden en oplossing.

Maak je eigen woordzoeker

 

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te meten en om advertenties persoonlijk te kunnen maken. Meer info >

Ok!