Woordzoeker maken voor kerst

Kerstmis is de tijd van gezelligheid en samenzijn. Spelletjes kunnen hier dan natuurlijk niet bij ontbreken. Met een woordzoeker als kerstpuzzel kun je lekker ontspannen en in de kerstsfeer komen. Print deze puzzel en geef hem aan je familie of vrienden om ze te verassen met een leuke uitdaging. Je kunt natuurlijk ook je eigen kerstpuzzel maken en hieraan meer persoonlijke woorden toevoegen.

Voor kinderen kan een kleinere puzzel leuker zijn. Wanneer je deze zelf maakt kun je kiezen op welke manieren je de woorden in de puzzel wilt plaatsen (horizontaal / verticaal / diagonaal / achterstevoren). Door bijvoorbeeld alleen horizontaal en verticaal te kiezen wordt het al een stuk makkelijker om de woorden te vinden en de puzzel op te lossen.

Woordzoeker maken voor kerst


Woordzoeker Woordzoeker maken voor kerst met design

Kerst woordzoeker met design

Ga een stap verder en til jouw kerst woordzoeker naar een hoger niveau door er een design aan toe te voegen. Hiermee kun je er een uniek en persoonlijk cadeau van maken.


De woordzoekers zijn eenvoudig te printen en online op te lossen

PRINTEN

Print de woordzoeker om hem met pen en papier op te lossen

Deze puzzel printen

ONLINE OPLOSSEN

Speel en deel de woordzoeker online met je vrienden

Deze puzzel online oplossen


Puzzeltijd

Natuurlijk kun je ook een woordzoeker maken die niet over kerst gaat. Je kiest namelijk je eigen woorden en oplossing.

Maak je eigen woordzoeker

 

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te meten en om advertenties persoonlijk te kunnen maken. Meer info >

Ok!