Zakelijke woordzoeker op maat

Ben je op zoek naar een woordzoeker voor in een blad, krant of magazine? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Op woordzoekerfabriek.nl is het namelijk mogelijk om voor jouw bedrijf een puzzel op maat te maken en te gebruiken voor commerciële doeleinden. De kosten hiervoor zijn slechts € 18,50 (incl. btw) per puzzel.

Waarom is dit zo goedkoop? Simpelweg omdat je de woordzoeker zelf kunt maken. Je vult zelf de woorden in en de oplossing die eruit moet komen zodra alle woorden zijn weggestreept.


Moeilijkheidsgraad

Dit wordt voornamelijk bepaald door het aantal woorden dat gebruikt wordt, hoe meer woorden hoe moeilijker. Een eenvoudige woordzoeker zal een grootte hebben van ongeveer 12x12 vakjes, terwijl een gemiddelde puzzel begint vanaf 16x16 vakjes. Wil je er een echte uitdaging van maken ga dan richting de 18x18 vakjes. of zelf de maximale 20x20.

Naast het aantal vakjes kan er ook nog gekozen worden in welke richtingen de woorden komen te staan. Standaard staat dit op alle richtingen (horizontaal / verticaal / diagonaal) en deze ook achterstevoren. Wil je een eenvoudigere puzzel maken dan dan dit aangepast worden onder "Alle opties weergeven".


Wanneer kies ik voor een commerciële puzzel?

Na het maken van een woordzoeker kun je in "Stap 3 > pakket kiezen" kiezen voor een Premium woordzoeker. Deze puzzel is licentie vrij, in tegenstelling tot de andere opties, waarop een 'Creative Common' licentie van toepassing is. Je betaalt dus om niet aan verplichtingen vast te zitten. Meer informatie over licenties is te vinden op licenties.


Wat als ik de puzzel eerst wil voorleggen aan een klant?

Het kan zijn dat je de woordzoeker maakt, maar eerst nog wil bespreken met een klant om te kijken of alles naar wens is. Hiervoor hebben we de volgende tip: maak de woordzoeker en rond deze af als 'privé' variant. Bespreek of alles naar wens is, zo niet, dan maak je gewoon weer een nieuwe 'privé' puzzel. Is alles naar wens? Gebruik dan de LICENTIE UPDATER. Hiermee kun je een puzzel voor privé gebruik omzetten naar een licentie vrije woordzoeker die voor commerciële doeleinden kan worden gebruikt.


Is het mogelijk om achteraf te betalen?

Ja, voor bedrijven is er de keuze om deze te betalen door middel van een factuur. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer degene die de puzzel maakt niet direct toegang heeft tot de betaalmiddelen van een bedrijf. De factuur kan dan doorgestuurd worden naar de juiste persoon of afdeling.


Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te meten en om advertenties persoonlijk te kunnen maken. Meer info >

Ok!