Licenties

Een woordzoeker kan gemaakt worden met licentie of licentie vrij. Hieronder staan beide keuzes uitgelegd.


Creative Commons Licentie

Deze licentie is van toepassing op de 'Basis' en 'Comfort' woordzoekers. Voluit is dit de Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GelijkDelen 4.0 Internationaal-licentie. De officiele documentie is hier te lezen https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.nl.

In het kort komt dit op het volgende neer:

  1. Bij het plaatsen van de woordzoeker dient "woordzoekerfabriek.nl" vermeld te worden (dit staat standaard onder de puzzel)
  2. De woordzoeker mag niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden

Licentie vrij

Met deze keuze is er geen licentie op de woordzoeker van toepassing. Dit kost eenmalig 15 euro en daardoor zijn er geen limitaties voor de puzzel. Alleen indien er een design is gekozen voor de woordzoeker is de enige spelregel dat dit niet afzonderlijk van de woordzoeker gebruikt mag worden.

Deze optie is voornamelijk in het geval de woordzoeker publiekelijk wordt gebruikt, zoals in een tijdschrift of krant, het weergeven in een nieuwsbrief of online publicatie.


Licentie updaten

Wil je jouw woordzoeker licentie vrij maken? Vul dan hieronder het ID in van jouw puzzel. Het ID is 32 karakters lang en vind je terug in de url van de print link.

Voorbeeld:
https://woordzoekerfabriek.nl/printen/7f7acebcb52085033317fe18fc28dec7.html

Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te meten en om advertenties persoonlijk te kunnen maken. Meer info >

Ok!