Kruiswoordpuzzel maken

Geregeld kregen we de vraag of het bij ons ook mogelijk was om zelf een kruiswoordpuzzel te maken, zodoende hebben we een platform ontwikkeld waar dit mogelijk is, namelijk:

kruiswoordpuzzelfabriek.nl

Op deze site is het mogelijk zelf een kruiswoordpuzzel te maken. Je kunt hier je eigen woorden en hints voor bedenken. Daarnaast kun je een oplossing opgeven.

Voorbeeld thema's

Tijdens de ontwikkeling van deze site kwamen we erachter dat het nog best wel wat tijd kost om leuke vragen en antwoorden te verzinnen. Daarom hebben we, om je een beetje op weg te helpen, enkele voorbeeld thema's samengesteld. Hiermee wordt direct een set aan woorden en hints ingevuld in het formulier. Ook een voorbeeldje van een mogelijke oplossing is hierbij inbegrepen. Uiteraard is het mogelijk om de woorden en hints aan te passen, te verwijderen of je eigen, persoonlijke woorden, hieraan toe te voegen. Een natuurlijk kan ook de uitkomst worden gepast.

Techniek

Zodra je het formulier verzend gaat de generator ermee aan de slag. De servers, uitgerust met 6 CPU's, gaan aan de slag. Honderden combinaties worden doorgerekend en hieruit wordt de beste gekozen, zodat jij een mooie puzzel hebt met jouw eigen woorden.

En het mooiste van alles? Het is gratis, dus wacht niet langer en neem een kijkje op

kruiswoordpuzzelfabriek.nl

Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te meten en om advertenties persoonlijk te kunnen maken. Meer info >

Ok!