Veel gestelde vragen


Heb je een vraag over een woordzoeker? Lees hier enkele veel gestelde vragen.


Ja, het maken van een woordzoeker is in de basis gratis. Het enige wat we hiervoor vragen is het weergeven van onze naam onder de puzzel, maar als je hem print of online deelt hoef je hier niets voor te doen.

Wil je jouw woordzoeker wat extra's geven, dan kun je deze opmaken met een mooi design. Hiervoor vragen we 2,50.

Voor bedrijven is het ook mogelijk om een woordzoeker commercieel te gebruiken. Bijvoorbeeld als toevoeging aan een nieuwsbrief, als spelletje voor kinderen of als Facebook promotie actie. Meer informatie

Het maken van een woordzoeker is ook voor de computer een aardige puzzel. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle ingevoerde woorden geplaatst konden worden, het moet immers maar net uitkomen.

Maar er is hoop! Als de gewenste woorden niet geplaatst zijn, zijn er nog twee manieren om dit op te lossen:

1. De puzzel aanvullen met extra woorden
Wat je in dit geval kunt doen is een uitroepteken plaatsen achter de namen van de kinderen (bijvoorbeeld: henk!, piet!, jan!). Op deze manier gaat het programma die woorden er sowieso in proberen te krijgen. Daarnaast kun je extra aanvullende woorden gebruiken, bijvoorbeeld: feest, jarig, ranja, hoera, etc. Het zal even uitproberen zijn, maar doorgaans lukt het wel om op deze manier een kloppende puzzel te krijgen.

2. De puzzel opvullen met willekeurige karakters
Door bij de extra opties "Oplossing gebruiken" op nee te zetten wordt de puzzel aangevuld met willekeurige karakters. De oplossing zal dan niet gebruikt worden.

De weergave van een PDF bestand in browsers is vaak niet zo goed. Hierdoor kan het lijken dat enkele lijnen ontbreken of onscherp zijn. Wanneer u het bestand opent met bijvoorbeeld Adobe Acrobat Reader zult u zien dat de lijnen scherp zijn. Het is soms ook mogelijk om in te zoomen in browsers, hierdoor zal ook de weergave beter worden.
De woorden in de woordzoeker zelf kunnen niet meer worden aangepast zodra de woordzoeker is afgerond. Een aanpassing hierin zou er namelijk voor zorgen dat de puzzel niet meer klopt. Het is in dat geval het makkelijkst om de puzzel opnieuw te genereren met de aangepaste woorden.

Wijzigingen in de titel of de omschrijving van de puzzel zijn eventueel nog wel mogelijk, hiervoor kan contact opgenomen worden met de klantenservice.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te meten en om advertenties persoonlijk te kunnen maken. Meer info >

Ok!